Om os

MOTOWELL som brand bygger på værdierne:

• Kvalitet  • Ekspertise. • Partnerskab

Kvalitet

Høj kvalitet er omdrejningspunktet hos MOTOWELL. Inden scooteren forlader fabrikken, gennemføres der en omfattende test, bestående af en 50-punkts checkliste, hvorefter den frigives til forsendelse til forhandlerne. MOTOWELL sælges udelukkende til kvalificerede forhandlere, og på denne måde sikres det, at slutkunden får en fejlfri kvalitetsscooter, som også efter mange år giver følelsen af, ​​at MOTOWELL var det rigtige valg. Produktionen af scooterne overvåges nøje, og konstante forbedringer i produktionen gør, at MOTOWELL giver 2 års garanti på mange af scootermodellerne.

Ekspertise

Vi designer og udformer selv vores scootere. Selv produkter fra underleverandører bliver modificeret således MOTOWELL scooterne differentierer sig markant fra det øvrige udvalg på markedet. Før en ny scooter bliver optaget i modelprogrammet hos MOTOWELL, bliver udviklet prototyper, som testes på alle leder og kanter. Efter en forbedringsproces produceres der prøvescootere, som udsættes for en uges udholdenhedstest i Budapests gader. De kører kurertjeneste og hos pizza leverandører, hvor der på meget kort tid køres mange kilometer med skiftende chauffører. Først når denne udholdenhedstest er bestået, sættes produktionen i gang. Ved denne fremgangsmåde har MOTOWELLs udviklingsafdeling over årene opbygget stort knowhow omkring, hvilke parametre der er afgørende for at producere en MOTOWELL scooter af høj kvalitet.

Partnerskab

MOTOWELLs forhandlere er samtidig salgspartnere og lægger stor vægt på et nært forhold til sine forhandlere. Der arbejdes dedikeret mod at skabe et forhold, hvor begge sider konstruktivt løser eventuelle problemstillinger. Kun på denne måde skabes der et godt partnerskab. Der lægges op til at MOTOWELLs forhandlere frit rådgiver kunderne ud fra kundens individuelle krav og behov. MOTOWELLs kunder kan være sikre på at få gode og ærlige råd fra den lokale MOTOWELL forhandler.